Пончики у фритюрі з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви думаєте, що з листкового тіста можна випікати пиріжки і печиво тільки в духовці, тоді ви помиляєтеся. Сьогодні я вам доведу, що з листкового тіста виходять скасовані пончики у фритюрі.
Рецепт, як приготувати пончики у фритюрі з шоколадом, дуже простий. Всі інгредієнти для нього вже готові. Залишилося тільки видавити кружечки з листкового тіста і обсмажити їх. В якості начинки можна використовувати не тільки розтоплений шоколад, але і нутелла, збиті вершки або будь-який крем, який вам подобається. Експериментуйте і отримуйте задоволення від результату!
- Тісто листкове - 600 грам (у меня бездрожжевое, але можна брати і дріжджове)
- Шоколад - 100 грам
- Вершки 20% - 50 мілілітрів
- Кокосова стружка - 1 Чайна ложка
- Олія - 500 мілілітрів (для фритюру)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Крім продуктів вам знадобляться також дві вирубки діаметром 9 і 2 см.
З листкового дріжджового тіста видавіть 6 кружечків діаметром приблизно 9-10 см. Потім складіть разом по три кружечка, злегка промащуючи їх холодною водою, щоб тісто добре приставало і не відклеюється.
В кінці посередині видавіть отвори діаметром 2 см.
Добре розігрійте рослинне масло і відправте в нього заготовки пончиків. Смажаться вони дуже швидко: як тільки зверху стали золотистими, можна виймати.
Ось таким красивим і пишним вийшов пончик з листкового тіста.
Шоколад розтопіть разом з вершками в мікрохвильовці (40 секунд буде достатньо) і розмішайте. Перекладіть розтоплений шоколад в кондитерський мішок або наберіть в кондитерський шприц. Використовуючи довгу гостру насадку, наповніть пончики всередині шоколадом.
Залишками шоколаду полийте пончики зверху.
Потім присипте кокосовою стружкою (можна також використовувати кондитерську присипку, волоські горіхи і TD).
Пончики у фритюрі з шоколадом готові. Приємного чаювання!