Пончики на молоці без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще домашньої випічки? Адже іноді так хочеться побалувати себе і своїх близьких! Хочу поділитися з вами рецептом, як легко і просто приготувати пончики на молоці без дріжджів.
Пиріжки готуються досить швидко, так що, навіть якщо вам дуже захотілося смачненького, чекати довго не доведеться. Вже через 30 хвилин ці смачні золотисті пампушки будуть радувати ваші очі і шлунок. Перед подачею їх можна посипати цукровою пудрою і корицею, що додасть їм ще більшу апетитну привабливість, перед якою ви просто не зможете встояти.
Для того, щоб домогтися ідеальної прожарювання, я раджу посмажити спершу один пончик, після чого спробувати його, щоб не потрапити в ситуацію, коли у вас буде 2 порції пампушок, красивих зовні, але сирих всередині.
- Масло рослинне - 300 мілілітрів
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
- Молоко - 3/4 склянки
1
Змішайте борошно, цукор, розпушувач і сіль.
2
Втручайтеся холодне вершкове масло в борошно до тих пір, поки суміш не стане нагадувати велику крихту.
3
Додайте молоко, перемішуйте до стану однорідної маси.
4
Викладіть тісто на рясно посипану борошном поверхню. Вимішуйте його, поки не вийде сформувати однорідний, НЕ липне до рук куля.
5
Розділіть ваш великий кулька тесту на маленькі шматочки (наші майбутні пончики) розміром, приблизно, 1, 5 - 2 столові ложки. Сформуйте з шматочків кульки.
6
Заповніть глибоку сковороду рослинною олією так, щоб воно повністю (або майже повністю) покривало пончики.
7
Розігрійте сковороду з маслом приблизно до 175 градусів.
8
Поки масло розігрівається, ви можете приготувати суміш з цукрової пудри і кориці в невеликій мисочці.
9
Приготуйте тарілки, в які будете складати готові пончики. Для цього застеліть їх паперовим рушником, який вбере зайву олію.
10
Акуратно обсмажте пончики в маслі (приблизно 3-4 хвилини кожна порція).
11
Готові пампушки викладіть на тарілку з паперовим рушником, залиште їх там секунд на 30. Потім умочіть кожен пончик в суміш з цукрової пудри і кориці і покладіть на іншу тарілку.
12
Повторюйте ці кроки до тих пір, поки все пончики НЕ будуть приготовлені. Найсмачніше вони гарячі / теплі. На наступний день вони стають уже не такими смачними. Так що їжте їх, як то кажуть, з пилу, з жару :).