Рецепт Пончики «Badus» фото

Пончики «Badus»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Борошно
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування пончиків"Бадуша"

Кількість порцій: 25
  • Борошно - 640 грам (для тіста:)
  • Олія - 175 грам
  • Сода для випічки - 1/4 чайних ложки
  • Кардамон - 1 щіпка
  • Молоко - 1 Чайна ложка (не обов'язково)
  • Олія - 1 штука (для смаження)
пончики
Відміряйте борошно.
пончики
Додайте соду і добре перемішайте.
пончики
Потім масло (кімнатної температури).
пончики
Перемішайте все до однорідної маси.
пончики
Потім по трошки додавайте воду і перемішуйте до стану тесту і продовжуйте замішувати.
пончики
Коли почне утворюватися тісто скачайте кулю.
пончики
Замішуйте хвилину дві.
пончики
Потім, поділіть на невеликі шматочки і зробіть гуртки, в центрі трохи натисніть пальцем.
пончики
Готуйте пончики у великій кількості масла на середньому вогні. Коли пончики готові з двох сторін перекладайте їх на рушник.
пончики
Цукровий сироп. Змішайте воду, кардамон і цукром і розтопіть (можна процідити воду з цукром щоб уникнути зайвих домішок, а можна додати 1 ç.l. Молока, тоді все зайве спливе на поверхню. Готуйте до густого стану, помішуючи, потім зніміть з вогню.
пончики
Перекладіть готові пончики в цукровий сироп і дайте їм полежати там пару хвилин потім вийміть з каструлі і перекладіть на залізний піднос. Якщо сироп сильно загусне підігрійте на плиті.
пончики
Охолодіть виріб і можна подавати до столу, смачного.

Схожі рецепти