Рецепт Пісочне печиво з полуницею фото

Пісочне печиво з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Полуниця
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.

Рецепт пісочного печива з полуницею - просте приготування смачної домашньої випічки з ягідної начинкою і вершками.

Опис приготування:

Змішайте разом вершкове масло, сіль і борошно. Яйце і 4 столових ложки молока збиваються в єдину масу, яка потім додається в борошні. Введіть також цукор, після чого замісіть досить м'яке тісто.

Викладіть тісто на стіл, посипаний борошном. Корж розкочується товщиною близько сантиметра і з нього вирізаються трикутники. Їх слід помістити на деко, змащений маслом і промазати залишками молока. Випікати печиво 10 хвилин при 220 З.

Полуниця нарізається скибочками. Кілька ягід залиште для прикраси. Вершки збиваються з пудрою, після чого ними прошаровуються половинки готового печива. Зверху посипте цукровою пудрою, прикрасивши ягодами.


  • Полуниця - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 6 Ст. Ложок
  • Вершки - 2 склянки(30%-Й жирности)
  • Цукор - 5.5 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
  • Сіль - - За смаком
Змішайте разом вершкове масло, сіль і борошно. Яйце і 4 столових ложки молока збиваються в єдину масу, яка потім додається в борошні. Введіть також цукор, після чого замісіть досить м'яке тісто.

Викладіть тісто на стіл, посипаний борошном. Корж розкочується товщиною близько сантиметра і з нього вирізаються трикутники. Їх слід помістити на деко, змащений маслом і промазати залишками молока. Випікати печиво 10 хвилин при 220 З.

Полуниця нарізається скибочками. Кілька ягід залиште для прикраси. Вершки збиваються з пудрою, після чого ними прошаровуються половинки готового печива. Зверху посипте цукровою пудрою, прикрасивши ягодами.

Схожі рецепти