Рецепт Пісний яблучний пиріг фото

Пісний яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Пироги

Цей пиріг, може, і не виглядає надто святково, зате він дуже смачний, в пісні дні - саме те! Чим більше ви покладете яблук, тим соковитіше буде пиріг. Раджу спробувати!

Для пісного пирога з яблуками беріть солодкі, соковиті яблука. Пиріг відмінно пропікається всередині, виходить солодким і ніжним. Зберігайте його після охолодження в пакеті. Сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати пісний яблучний пиріг, вам дуже сподобається.

  • Яблуко соковите - 3 штуки
  • Масло rafinirovannoe - 50 мілілітрів
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1, 5 склянки
  • Кориця мелена - 1-2 Щепоток
  • Імбир мелений - 1-2 Щепоток
  • Ванільний цукор - 1 штука (упаковочка)
  • Сіль - 1 щіпка
пісний яблучний пиріг - фото крок 1
Приготуйте продукти для пирога. Яблука вимийте. Масло використовуйте рафінована, без запаху.
пісний яблучний пиріг - фото крок 2
З'єднайте цукор з водою і маслом.
пісний яблучний пиріг - фото крок 3
Додайте до них борошно, розпушувач, корицю, імбир, сіль і ванільний цукор.
пісний яблучний пиріг - фото крок 4
Віночком або виделкою зробіть тісто однорідним, без грудочок. По густоті воно повинно бути, як на оладки.
пісний яблучний пиріг - фото крок 5
У яблук видаліть серцевини, поріжте фрукти великими шматочками. Додайте яблука в тісто, перемішайте.
пісний яблучний пиріг - фото крок 6
У змащену форму перелийте тісто, встановіть форму в мультиварку, виберіть режим "випічка", час - 50 хвилин. Через заданий час пиріг буде готовий.
пісний яблучний пиріг - фото крок 7
Дайте пирогу трохи охолонути в формі. Після обережно переверніть на блюдо або тарілку. Готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою або полити медом. Смачного!

Схожі рецепти