Пісний яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг, може, і не виглядає надто святково, зате він дуже смачний, в пісні дні - саме те! Чим більше ви покладете яблук, тим соковитіше буде пиріг. Раджу спробувати!
Для пісного пирога з яблуками беріть солодкі, соковиті яблука. Пиріг відмінно пропікається всередині, виходить солодким і ніжним. Зберігайте його після охолодження в пакеті. Сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати пісний яблучний пиріг, вам дуже сподобається.
- Яблуко соковите - 3 штуки
- Масло rafinirovannoe - 50 мілілітрів
- Вода - 150 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1, 5 склянки
- Кориця мелена - 1-2 Щепоток
- Імбир мелений - 1-2 Щепоток
- Ванільний цукор - 1 штука (упаковочка)
- Сіль - 1 щіпка
Приготуйте продукти для пирога. Яблука вимийте. Масло використовуйте рафінована, без запаху.
З'єднайте цукор з водою і маслом.
Додайте до них борошно, розпушувач, корицю, імбир, сіль і ванільний цукор.
Віночком або виделкою зробіть тісто однорідним, без грудочок. По густоті воно повинно бути, як на оладки.
У яблук видаліть серцевини, поріжте фрукти великими шматочками. Додайте яблука в тісто, перемішайте.
У змащену форму перелийте тісто, встановіть форму в мультиварку, виберіть режим "випічка", час - 50 хвилин. Через заданий час пиріг буде готовий.
Дайте пирогу трохи охолонути в формі. Після обережно переверніть на блюдо або тарілку. Готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою або полити медом. Смачного!