Пісний яблучний пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пост не означає, що потрібно обов'язково відмовлятися від випічки або солодкого. Пропоную вам спробувати пісний яблучний пиріг в мультиварці. Це дуже простий рецепт, практично на кожен день!
Смачна випічка - це завжди свято. Вона піднімає настрій навіть в самий похмурий день. І в цьому задоволення під час Посту відмовляти собі не варто. Тому розповім-ка я, як приготувати пісний яблучний пиріг в мультиварці.
- Яблука - 700 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Манька - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Мак - 2 чайних ложки
- Мигдаль - 0, 25 склянки
- Масло рослинне - 0, 75 склянки
У миску просійте борошно, додайте цукор, ванільний цукор, розпушувач і манку.
Яблука помийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.
Змастіть чашу мультиварки рослинним маслом. Зручно робити це за допомогою спеціальної силіконової пензлика.
Третина сухої суміші висипте в чашу мультиварки.
Слідом викладіть терті яблука, посипте все маком.
Потім знову шар з сухої суміші, слідом викладіть залишилися терті яблука, а також пелюстки мигдалю.
Засипте останній верхній шар сухої суміші, і заливаємо все рівномірно рослинним маслом.
Чашу помістіть в мультиварку, включите режим "випічка" з 45 хвилин.
Після закінчення програми залиште пиріг в мультиварці ще на 20 хвилин, включивши функцію "підігрів" .
Готовий пісний яблучний пиріг в мультиварці можете присипати зверху цукровою пудрою. Смачного!