Пісний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом, як приготувати пісний пудинг. Для його приготування потрібно всього два інгредієнти: темний шоколад і аквафаба - рідина від консервованого нуту або квасолі.
Виходить легкий повітряний пудинг, який сподобається всім любителям шоколадного смаку. У цьому рецепті важливо дотримуватися послідовність. Не використовуйте гарячий шоколад, дайте йому трохи охолонути, поки збиваєте аквафабу. Не змішуйте шоколад і аквафабу міксером, інакше він так і залишиться рідким.
- Шоколад - 100 грам
- Akvafaba - 100 мілілітрів

Підготуйте всі інгредієнти.

Розтопіть шоколад на водяній бані.

Міксером на високій швидкості збийте аквафабу до м'яких піків. Це займе приблизно 5-10 хвилин.

Додайте розтоплений шоколад в миску і акуратно перемішайте лопаткою.

Перекладіть пудинг в формочки, залиште застигати на 1 годину в холодильнику.

Пісний пудинг готовий, смачного!