Рецепт Пісні млинці на молоці фото

Пісні млинці на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Млинці

Цей рецепт розрахований на вегетаріанців і людей, які дотримуються посту, адже в ньому не потрібне використання продуктів тваринного походження. Незважаючи на це, млинці виходять смачні і ситні.

Секрет цього рецепта криється в використанні соєвого молока, воно дає млинців ніжніший і звичний смак, у всякому разі, якщо порівнювати з млинцями, приготованими на воді. В той же час, соеве молоко - продукт рослинного походження, а значить млинці можуть абсолютно спокійно їсти люди, дотримуються посту або вибрали для себе вегетаріанство.

Як приготувати пісні млинці на молоці:

1. У соєве молоко додайте цукор, соду, сіль, добре все перемішайте.

2. Додайте рослинне масло. Можна використовувати як соняшникова, так і оливкова або соєве масло.

3. Невеликими порціями поступово всипте всю муку, постійно помішуючи тісто, щоб не утворювалися грудки. Консистенція готового тіста повинна бути схожа на густоту сметани.

4. Поставте на вогонь сковороду, добре розжарити її, додайте рослинне масло і за допомогою ополоника налийте тісто, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Смажаться млинці досить швидко - 1-2 хвилини до рум'янцю одного боку і трохи менше для другої.

Такі млинці можна фарширувати різними пісними начинками, наприклад - овочами або соєвим м'ясом, а також подавати у вигляді десерту з джемом, улюбленим сиропом або домашнім варенням.


  • Соеве молоко - 0, 5 L
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Сода - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Секрет цього рецепта криється в використанні соєвого молока, воно дає млинців ніжніший і звичний смак, у всякому разі, якщо порівнювати з млинцями, приготованими на воді. В той же час, соеве молоко - продукт рослинного походження, а значить млинці можуть абсолютно спокійно їсти люди, дотримуються посту або вибрали для себе вегетаріанство.

Як приготувати пісні млинці на молоці:

1. У соєве молоко додайте цукор, соду, сіль, добре все перемішайте.

2. Додайте рослинне масло. Можна використовувати як соняшникова, так і оливкова або соєве масло.

3. Невеликими порціями поступово всипте всю муку, постійно помішуючи тісто, щоб не утворювалися грудки. Консистенція готового тіста повинна бути схожа на густоту сметани.

4. Поставте на вогонь сковороду, добре розжарити її, додайте рослинне масло і за допомогою ополоника налийте тісто, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Смажаться млинці досить швидко - 1-2 хвилини до рум'янцю одного боку і трохи менше для другої.

Такі млинці можна фарширувати різними пісними начинками, наприклад - овочами або соєвим м'ясом, а також подавати у вигляді десерту з джемом, улюбленим сиропом або домашнім варенням.

Схожі рецепти