Пісне вівсяне печиво з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ароматне вівсяне печиво з бананом ідеально підходить для Посту. Швидко готується і легко випікається. Відмінне рішення до чаю!
Пісне вівсяне печиво з бананом - це проста випічка з доступних компонентів. Для приготування такого печива знадобиться пшеничне борошно, postnoe масло, сода, вівсяні пластівці, банани і яблука для смаку, а також мед для додання солодощі. Замість меду можете використовувати цукор, але з медом смачніше.
- Вівсянка - 150 грам
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Вода - 150 грам
- Масло postnoe - 50 грам
- Банан - 1 штука (стиглий)
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Яблуко - 1 штука
Підготуйте інгредієнти для приготування пісного вівсяного печива з бананом.
У теплій воді розчиніть мед і влийте олію.
Всипте в теплу воду вівсянку і залиште на 10-15 хвилин, крупа набубнявіє і стане м'якою.
Стиглий банан очистіть і наріжте кільцями.
Виделкою розімніть банан в пюре.
Бананове пюре додайте в тісто.
Наріжте кубиками яблуко і додайте в тісто. З яблуком печиво буде ще смачніше, з легкою кислинкою.
Всипте борошно з содою в тісто і перемішайте.
Тісто має вийде м'яким, тягучим, Не забиваєш його борошном.
Викладіть печиво на деко, викладаючи тісто ложкою. Печиво має бути на відстані один від одного, так як в процесі випікання воно стане більше і пишніше.
Випікайте печиво в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 градусів, поки воно не підрум'яниться. Пишне і ароматне печиво дістаньте з духовки.
Смачного!