Вівсяне печиво з бананом і сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
Здорове харчування може і повинно бути смачним, не варто собі відмовляти в солодкому. Поспішаю поділитися одним з найкорисніших рецептів десерту, як приготувати вівсяне печиво з бананом і сухофруктами.
Приготування такого печива займе не більше півгодини. Сухофрукти можна використовувати будь-які, які більше любите (наприклад: родзинки, Коран, фініки, чорнослив та інше). Крім сухофруктів, додаю ще горіхи. Таке печиво можна подати на десерт або використовувати в якості перекусу між основними прийомами їжі.
- Банан - 2 штуки
- Вівсянка - 2 склянки
- Гарбузове насіння - 50 грам
- Ізюм - 50 грам
- Шоколад - 50 грам
- Горіхи - 100 грам
- Сушені ягоди - 50 грам
- Кокосова стружка - 50 грам
1. Вівсянку використовую швидкого приготування, ту яку можна залити окропом.
2. Підготовляю все наповнювачі для печива: подрібнюю горіхи, ягоди і шоколад. Промиваю і витираю насухо сухофрукти.
3. Вівсянку викладаю в миску, очищаю банани (можна невеликими шматочками нарізати).
4. Подрібнюю банани вилкою, перемішую їх з вівсянкою до отримання однорідної маси.
5. Поділяю тісто на невеликі шматочки, кожен змішую з різними наповнювачами. Викладаю печиво на деко, застелене пергаментом.
6. Відправляю печиво в розігрітий до 175 градусів духовку на 8-10 хвилин. Готове печиво остуджують, а потім вже подаю до столу.