Вівсяне печиво з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Любіть вівсяне печиво? Пропоную урізноманітнити ваш рецепт, додавши до інгредієнтів банан. Спробуйте, ви точно залишитеся задоволені!
Спочатку змішуємо всі сухі інгредієнти (мука, сіль, сода, вівсянка). Потім збиваємо масло з цукром, додаємо яйце і банан і ще раз збиваємо. Додаємо суху суміш і добре перемішуємо. Випікаємо печиво 15 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!
- Борошно - 1 Склянка
- Вівсянка швидкого приготування - 3 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка (погасити)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Коричневий цукор - 3/4 склянки
- Яйце - 1 штука
- Банани - 2 штуки
Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, вівсянку, сіль і соду.
Розтоплене вершкове масло збиваємо з цукром.
Додаємо нарізаний банан і яйце. Збиваємо.
Додаємо суху суміш і все перемішуємо.
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо печиво розміром з невелику кульку на деко, змащений маслом.
Випікаємо приблизно 15 хвилин до золотистого кольору.