Рецепт Пісне морквяно-вівсяне печиво фото

Пісне морквяно-вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Овочі, Вівсянка, Крупи, Морква
Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Печиво

Піст - це час, коли люди багато в чому відмовляють собі в харчуванні. Але я вже не раз писала рецепти, які можуть легко урізноманітнити меню в ці дні. Мій наступний десерт якраз такий.

Ще він сподобається тим, хто не любить довго чекати і возитися з тестом. Випічка проста і корисна. Її можна давати маленьким діткам. Вона підходить для пісного і дієтичного харчування. Загалом, ознайомтеся з тим, як приготувати пісне морквяно-вівсяне печиво. Те, що точно можна швидко зробити до чаю.

  • Морква - 300 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Вівсяні пластівці - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
пісне морквяно-вівсяне печиво - фото крок 1
Морква почистіть, промийте і натріть її на тертці, можна на крупній.
пісне морквяно-вівсяне печиво - фото крок 2
Вівсяні пластівці перемеліть в блендері або кавомолці.
пісне морквяно-вівсяне печиво - фото крок 3
Пластівці з'єднайте з морквою і просіяного борошном. Додайте до маси соду, гаситься оцтом. Замішайте тісто.
пісне морквяно-вівсяне печиво - фото крок 4
Sformiruyte печінки. Запікайте борошняні вироби в духовці протягом 15 хвилин при 180 градусах. Приємного чаювання!

Схожі рецепти