Пісне морквяно-вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Піст - це час, коли люди багато в чому відмовляють собі в харчуванні. Але я вже не раз писала рецепти, які можуть легко урізноманітнити меню в ці дні. Мій наступний десерт якраз такий.
Ще він сподобається тим, хто не любить довго чекати і возитися з тестом. Випічка проста і корисна. Її можна давати маленьким діткам. Вона підходить для пісного і дієтичного харчування. Загалом, ознайомтеся з тим, як приготувати пісне морквяно-вівсяне печиво. Те, що точно можна швидко зробити до чаю.
- Морква - 300 грам
- Борошно - 150 грам
- Вівсяні пластівці - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
Морква почистіть, промийте і натріть її на тертці, можна на крупній.
Вівсяні пластівці перемеліть в блендері або кавомолці.
Пластівці з'єднайте з морквою і просіяного борошном. Додайте до маси соду, гаситься оцтом. Замішайте тісто.
Sformiruyte печінки. Запікайте борошняні вироби в духовці протягом 15 хвилин при 180 градусах. Приємного чаювання!