Пісна пряник з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
Є багато прекрасних пісних випічок. Вони відмінно виходять і без участі яєць в складі. Ось, наприклад, рецептом про те, як приготувати пісну пряники з сухофруктами.
Пряники - це ідеальний десерт для вегетаріанців. У нього зазвичай додають наповнювачі у вигляді фруктів, мед або варення. Ми зробимо з чорносливом, волоським горіхом, курагою і родзинками. Така випічка підійде для будніх днів, коли хочеться чогось солодкого і зовсім не хочеться витратити на це багато часу.
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Яблучний сік - 50 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Волоський горіх - 0, 5 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 50 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Чорнослив - 50 грам
1
Волоські горіхи необхідно почистити і подрібнити. Додайте до них цукор і масло. Все перемішайте.
2
Влийте в масу мед і яблучний сік. Погасіть соду оцтом і також додайте в масу разом з борошном. Замісити тісто.
3
Сухофрукти промийте під проточною водою. Наріжте маленькими шматочками чорнослив і курагу. Додайте їх разом з родзинками в тісто.
4
Розігрійте духовку до 180 градусів. Тісто залийте в форму для випічки. Випікайте півгодини.
5
Зменшіть температуру до 160 градусів, якщо пряник початку підгорати. Залиште випічку ненадовго в теплому місці.