Рецепт Пісна пряник з сухофруктами фото

Пісна пряник з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Сухофрукти
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пряники
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Є багато прекрасних пісних випічок. Вони відмінно виходять і без участі яєць в складі. Ось, наприклад, рецептом про те, як приготувати пісну пряники з сухофруктами.

Опис приготування:

Пряники - це ідеальний десерт для вегетаріанців. У нього зазвичай додають наповнювачі у вигляді фруктів, мед або варення. Ми зробимо з чорносливом, волоським горіхом, курагою і родзинками. Така випічка підійде для будніх днів, коли хочеться чогось солодкого і зовсім не хочеться витратити на це багато часу.

  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Яблучний сік - 50 мілілітрів
  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Волоський горіх - 0, 5 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
  • Ізюм - 50 грам
  • Чорнослив - 50 грам
  • Чорнослив - 50 грам
1
Волоські горіхи необхідно почистити і подрібнити. Додайте до них цукор і масло. Все перемішайте.
2
Влийте в масу мед і яблучний сік. Погасіть соду оцтом і також додайте в масу разом з борошном. Замісити тісто.
3
Сухофрукти промийте під проточною водою. Наріжте маленькими шматочками чорнослив і курагу. Додайте їх разом з родзинками в тісто.
4
Розігрійте духовку до 180 градусів. Тісто залийте в форму для випічки. Випікайте півгодини.
5
Зменшіть температуру до 160 градусів, якщо пряник початку підгорати. Залиште випічку ненадовго в теплому місці.

Схожі рецепти