Пісна пряник з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Така випічка, як пряник має до експериментів. В основному її печуть без яєць в Пост, оскільки вона вдало вийде за смаком і без них, на відміну від інших кексів. Рецепт цікавий!
На цей раз я описала для вас рецепт того, як приготувати пісну пряники з морквою. У неї ми додамо і фрукти. Така випічка здивує багатьох, оскільки зовні вона зовсім непримітна, а ось всередині зберігає прекрасний солодкий смак. Справжнє частування для дітей і дорослих до чаю!
- Морква - 1 штука
- Банан - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Манька - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Цедра лимону - 2 чайних ложки
Морква, яблуко і банан помийте. Morkovy і банан чистий. З яблука видаліть серцевину.
Натріть на дрібній тертці моркву і яблуко. Банан розімніть вилкою. Змішайте все з цедрою лимона.
Додайте до отриманої маси манку, борошно і цукор.
Тепер внесіть соду, гаситься оцтом, і масло. Акуратно замішайте тісто.
Змастіть форму для випічки маслом, слідом присипте манкою. Викладіть в неї тісто, акуратно розрівнявши його.
Запікайте пряник в духовці при 180 градусах протягом 25 хвилин. Приємною дегустації!