Пиріжки з вишнею на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Яке найсмачніші ласощі для будь-якої дитини? Ну, звичайно ж, це ароматні пампушки з маком, навіть дорослі не можуть встояти перед ними, я пропоную вам зробити пиріжки з першої соковитою вишнею.
У дитинстві найулюбленішим моїм частуванням були пиріжки, звичайно ж, з солодкою начинкою, мама готувала мені їх дуже часто, взимку з варенням, а влітку зі свіжими ягодами. Тепер я виросла, а мої уподобання не змінилися. Зараз я сама роблю пиріжки з вишнею на сковороді в домашніх умовах. Взагалі, для їх приготування можна використовувати будь-які ягоди, але все ж з соковитою вишнею виходить чомусь смачніше і ароматні, як мені здається. У цьому рецепті я пропоную найпростіше тісто, на приготування якого йде мінімум часу, так що ви впораєтеся з усім дуже швидко. І якщо вже ягідний сезон якраз в розпалі, не втрачайте шанс і порадуйте себе і близьких відмінним ласощами, а я допоможу вам і детально розповім, як приготувати пиріжки з вишнею на сковороді.
- Борошно пшеничне - 750 грам
- Кефір - 400 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сода - 2 грами
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 160 грам(80 г - в тісто, 80 г - в начинку)
- Вишня - 800 грам