Пиріг зі смородиною без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний і смачний пиріг, який можна і в пост їсти. Дивимося рецепт пирога зі смородиною без яєць!
Для приготування пирога зі смородиною без яєць нам знадобиться один пакетик ванільного цукру, смородина чорна, цукор, мука, а також трохи соди на кінчику ножа і щіпка солі. Пиріг можна готувати і з іншою начинкою.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 2 склянки
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Вода - 6 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 1 штука
- Смородина - 1 Склянка
У склянку борошна, додати сіль, цукор, ванільний цукор, воду, рослинна олія, перемішати, додати решту просіяне борошно з содою. Замісити еластичне тісто, загорнути в плівку, прибрати в холодильник на 1 час.
Testo частка на дві частини, одну викладаємо у форму для випікання, змащену маслом. Зверху засипаємо ягоди з цукром пересипані.
Розкачати меншу частину тіста, накрити пиріг зверху, акуратно защипати краї, змастити пиріг пензликом рослинним маслом, посипати цукром, в середині зробити невеликий отвір.
Випікати пиріг хвилин 30-35 при 200 З.
Готовому пирогу зі смородиною без яєць дайте охолонути. Смачного!