Пиріг з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом пирога з ягодами! Він не тільки готується швидко, але ще і виходить красивим, адже ягоди у випічці завжди здорово. Свіжий і соковитий пиріг швидкого приготування - для вас!
Цей швидкий рецепт приготування пирога з ягодами може трохи змінюватися, в залежності від ваших уподобань. Наприклад, якщо я роблю такий пиріг з малиною, то обов'язково скроплюю пиріг зверху апельсиновим або лимонним соком. Аромат і смак відразу змінюються! Тільки не рекомендую брати ягід більше, ніж вказано, так як тісто може не витримати ваги ягід. З цієї ж причини тісто розгортайте тонко, але не дуже захоплюйтеся. Удачі вам!
- Тісто пісочне - 1 штука(1 стандартна упаковка, близько 500 грам)
- Ягоди - 1.5 склянки( у мене - суміш чорної смородини і чорниці)
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - За смаком
1. Тісто розморозимо, розкачати качалкою в тонкий пласт округлої форми.
2. Ягоди помиємо і відкинемо на друшляк. Вибираємо цілі ягідки, змішуємо їх з крохмалем, цукром і корицею. Викладаємо поверх тесту. Потім трохи завернём краю тесту.
3. Запікаємо 30-40 хвилин при 200 градусах в духовці. Ось як готовий пиріг повинен виглядати!