Рецепт Відкритий пиріг з ягодами фото

Відкритий пиріг з ягодами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Якщо ви віддаєте перевагу легкі, красиві і смачні десерти, тоді відкритий пиріг з ягодами в домашніх умовах ваш варіант. Соковитий, яскравий, апетитний, він не залишить вас байдужими.

Рецепт приготування відкритого пирога з ягодами хороший тим, що використовувати можна як свіжі, так і заморожені ягідки. Кількість, а також різноманітність начинки, втім, як і її солодкість, залежать тільки від ваших смакових уподобань. Насолоджуйтесь по-справжньому апетитними і нескладними десертами!

  • Борошно - 2 склянки
  • Мигдаль - 150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Вода - 5-7 Ст. Ложок
  • Ягоди - За смаком
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 1
1. Почніть з того, що відправте в чашу блендера мигдаль і подрібніть його.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 2
2. При бажанні ви можете в рецепт приготування відкритого пирога з ягодами використовувати і інші горішки до смаку.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 3
3. У глибокій мисці з'єднайте просіяне борошно, подрібнений мигдаль і дрібку солі.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 4
4. Охолоджене вершкове масло наріжте дрібно (можна натерти на тертці) і додайте в тісто. Як слід перемішайте все, щоб маса стала однорідною. По одній ложці вливайте холодну воду.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 5
5. Замішуйте тісто спочатку ложкою, а потім руками, додаючи воду при необхідності.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 6
6. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде два тонких коржа на невелику форму. Відразу розділіть тісто на 2 частини і скачайте в кульку. Загорніть харчовою плівкою і відправте в холодильник приблизно на годину.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 7
7. Охолоджене тісто розкачати по діаметру форми. При бажанні відкритий пиріг з ягодами в домашніх умовах можна зробити на деку.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 8
8. Щоб перенести тісто у форму і воно не порвалося, складіть його акуратно.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 9
9. А в формі знову розрівняйте.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 10
10. Ображати зайві краю. До цього часу вже потрібно розігріти духовку.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 11
11. Ягоди з'єднайте з кукурудзяним крохмалем і акуратно перемішайте. При бажанні можна додати трохи цукру за смаком.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 12
12. Викладіть ягоди на тісто і відправте форму в духовку.
відкритий пиріг з ягодами - фото крок 13
13. Ось такий нескладний варіант, як зробити відкритий пиріг з ягодами. Запікайте близько 25-35 хвилин до рум'яності. Смачного!

Схожі рецепти