Бабусин пиріг з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Це кращий рецепт пирога, який я коли-небудь готувала. Надкусивши перший шматочок ягідного пирога, всі ми зануримося в дитинство, все згадаємо своїх бабусь, їх смачні пироги, смак свіжого молока ...
Що може бути свіже і смачніше, ніж бабусин чорничний пиріг? ! Коли починається сезон ягід, рецепти, як приготувати бабусині пироги (та ще й з чорницею), набирають популярність.
Аромат при випіканні цього ягідного дива не зрівняється ні з чим!
Подавати готовий пиріг найкраще відразу і гарячим. Але якщо він охолов, то буде не менш смачно! До чаю, соком, компот, молоку це відмінна компанія.
Пробуйте спекти!
- Борошно - 350 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 мілілітрів
- Розпушувач - 3 чайних ложки
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 20 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Чорниця - 450 мілілітрів
1
Для приготування тіста нам знадобиться змішати борошно з маслом. Якщо немає масла, можна використовувати маргарин. Ретельно змішайте, додайте ваніль, цукор і яйце, знову перемішайте. Залиште тісто на 25 хвилин підходити.
2
Візьміть форму для випічки, змастіть її, викладіть тісто у форму не дуже тонким і не дуже товстим шаром. Також необхідно викласти бортики форми. Частина тесту залишаємо для "даху" пирога.
3
Виделкою робимо невеликі отвори по діаметру форми. Ми залишаємо тісто ще на 25 хвилин. Покладіть ягоди всередину пирога, можна присипати злегка цукром, якщо любите солодке.
4
Далі сформувати з тіста кришечку і викласти її на ягоди.
Випікати при температурі 205 градусів 30 хвилин. Приємного апетиту і занурення в дитинство!
Випікати при температурі 205 градусів 30 хвилин. Приємного апетиту і занурення в дитинство!