Рецепт Бабусин пиріг фото

Бабусин пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами рецепт приготування бабусиної пирога. Принаймні, моя бабуся саме такий і готувала, і це був єдиний спосіб змусити мене є капусту! Адже це ж смачно, ситно і просто!

Опис приготування:

Розповім вам сьогодні, як приготувати бабусин пиріг, він дуже смачний і ситний. Рекомендую всім спробувати, це і справді дивовижне блюдо, яке здатне звести з розуму будь-якого! ситний, ніжний і смачний пиріг - ось шлях до серця чоловіка! І хоча я не можу сказати, що моя бабуся була спокусницею, проте вже готувати вона вміла і любила! Тепер користуюся цим її рецептом, якщо хочу вразити важливих мені і улюблених гостей!

  • Борошно - 450 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Крем - 200 грам
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Капуста молода - 400 грам
  • Яйця - 4 штуки (половина в тесті, половина в начинку)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля зелена - 0.5 пучка
  • Кріп - 1 пучок
  • Спеції - 1 За смаком
бабушкін пиріг - фото крок 1
1. Для початку зробимо тісто. Змішаємо борошно і трохи солі, додамо збиті попередньо яйця, сметану і розтоплене масло. Перемішаємо, скачаємо з тіста кулю, замотали в плівку і нехай в морозилці постоїть півгодини.
бабушкін пиріг - фото крок 2
2. Тепер - справа за малим, за начинкою! Змішаємо нашатковану капусту, дрібно порізаний кріп і цибулю. Додамо відварні і охолоджені яйця, масло і спеції. Перемішаємо. До речі, якщо любите м'яку капусту, попередньо тушкуйте її. Пиріг буде однаково смачний і з тим, і з іншим видом начинки.
бабушкін пиріг - фото крок 3
3. Тісто дістанемо з морозилки, розділився на дві частини. Одну частину розкачати і викладаємо начинку.
бабушкін пиріг - фото крок 4
4. З другого шматка тесту зробимо"кришечку" з отвором посередині, щоб виходила пара. Також можна просто проткнути тісто виделкою в декількох місцях. При бажанні верхівку пирога можна змастити збитим яєчним білком.
бабушкін пиріг - фото крок 5
5. Ось така рум'яна краса виходить в результаті!

Схожі рецепти