Бабусин пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування бабусиної пирога. Принаймні, моя бабуся саме такий і готувала, і це був єдиний спосіб змусити мене є капусту! Адже це ж смачно, ситно і просто!
Розповім вам сьогодні, як приготувати бабусин пиріг, він дуже смачний і ситний. Рекомендую всім спробувати, це і справді дивовижне блюдо, яке здатне звести з розуму будь-якого! ситний, ніжний і смачний пиріг - ось шлях до серця чоловіка! І хоча я не можу сказати, що моя бабуся була спокусницею, проте вже готувати вона вміла і любила! Тепер користуюся цим її рецептом, якщо хочу вразити важливих мені і улюблених гостей!
- Борошно - 450 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Крем - 200 грам
- Молоко - 60 мілілітрів
- Капуста молода - 400 грам
- Яйця - 4 штуки (половина в тесті, половина в начинку)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 0.5 пучка
- Кріп - 1 пучок
- Спеції - 1 За смаком
1. Для початку зробимо тісто. Змішаємо борошно і трохи солі, додамо збиті попередньо яйця, сметану і розтоплене масло. Перемішаємо, скачаємо з тіста кулю, замотали в плівку і нехай в морозилці постоїть півгодини.
2. Тепер - справа за малим, за начинкою! Змішаємо нашатковану капусту, дрібно порізаний кріп і цибулю. Додамо відварні і охолоджені яйця, масло і спеції. Перемішаємо. До речі, якщо любите м'яку капусту, попередньо тушкуйте її. Пиріг буде однаково смачний і з тим, і з іншим видом начинки.
3. Тісто дістанемо з морозилки, розділився на дві частини. Одну частину розкачати і викладаємо начинку.
4. З другого шматка тесту зробимо "кришечку" з отвором посередині, щоб виходила пара. Також можна просто проткнути тісто виделкою в декількох місцях. При бажанні верхівку пирога можна змастити збитим яєчним білком.
5. Ось така рум'яна краса виходить в результаті!