Пиріг з сиром і вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Цей пісочний пиріг виходить надзвичайно смачним! Ніжна сирна начинка прекрасно поєднується з вишнею. Пиріг можна подавати до столу разом з гарячим чаєм, кава або какао.
Для приготування пирога можна використовувати як свіжу, так і заморожену вишню. Якщо вишня кисла, додавайте більше цукру. Після випічки дайте пирога трохи відійти перед тим, як витягувати його з форми. Думаю, що пиріг з сиром і вишнею в домашніх умовах буде вам до смаку!
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 150 грам
- Сир - 200 грам
- Вишня заморожена - 200 грам
- Цукор - 7 Ст. Ложок(3 ст.Л. - в тісто, 3 ст.Л. - в вершках)
- Цукрова пудра - 1 За смаком
Вершкове масло розтопіть і розітріть з цукром.
Поділяємо яйця на білки і жовтки. Білки ставимо в холодильник. Жовтки акуратно втручаємося в масло.
Додайте просіяне борошно, вимішайте тісто ложкою.
Викладаємо тісто у форму (20-25 см.). Рівномірно його розподіляємо, формуємо бортики (1-2 см. По висоті). Ставимо форму на 20 хвилин в холодильник.
Розтираємо сир з 3 ст.Л. Цукру.
Білки збиваємо в пишну масу (приблизно 5 хвилин).
З'єднайте білки з сиром, акуратно перемішайте.
Вишню размораживаем, зливаємо рідину.
Викладаємо вишню на тісто, присипаємо цукром (1-2 ст.Л.)
На вишню викладаємо сирно-білковий крем. Розрівнюємо крем по поверхні. Відправляємо пиріг в духовку на 50 хвилин. Температура 180 градусів.
Витягуємо пиріг з духовки, даємо йому охолонути.
Перед подачею на стіл посипаємо пиріг цукровою пудрою. Смачного!