Пиріг з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ніжний заливний пиріг - для вас! розповім, як приготувати пиріг з малиною прямо зараз. Впевнена, вас таке кулінарне диво точно не розчарує! Пиріг швидко і легко готується, рекомендую!
Хочу розповісти, як приготувати пиріг з малиною в домашніх умовах. Це відмінний варіант випічки, яку можна влітку готувати хоч кожен день: зметана ніжна заливка допомагає пом'якшити кислуватий і яскравий смак ягід, а тому рецепт вас приємно вразить великою кількістю своїх смакових відтінків!
- Вершкове масло - 75 грам
- Борошно - 160 грам(10 грам для начинки, інше - в тісто)
- Малина - 400 грам
- Крем - 200 грам
- Цукор - 150 грам(50 грам в тісто, інше в начинку)
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Яйця - 3 штуки (в тісто - жовток одного яйця, все інше - в заливку)
1. Масло розтопити і змішати з цукром, жовтком яйця, борошном і розпушувачем.
2. Тепер розрівняти тісто за формою, зробимо дірочки, щоб не роздмухувати корж при випічці.
3. Запікаємо тепер 15 хвилин при 180 градусах.
4. Зробимо тепер заливку. Ягідки окремо перебираємо і всипаємо на готовий корж. Для заливки ж змішаємо яйця, білок, цукровий пісок, борошно і ванільний цукор. Злегка збиваємо, заливаємо ягоди. Відправимо тепер пекти ще на півгодини при тій же температурі.
5. От і все! Коли верхівка стане твердою і рум'яної, блюдо готово!