Пиріг з листкового тіста з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас зовсім немає часу на приготування складної випічки, але хочеться побалувати себе і близьких смачним пирогом, то приготуйте його з готового листкового тіста з полуницею.
Не знаю, який рецепт випічки вибрати? тоді читайте, як приготувати пиріг з листкового тіста з полуницею. Це неймовірно ароматне блюдо, яке наповнить ваш будинок теплом і затишком, так як за чаєм з такою випічкою обов'язково збереться вся родина.
- Тісто листкове - 500 грам
- Полуниця - 800 грам
- Крем - 300 грам
- Цукор - 150 грам
- Ванільний цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
Ягоди полуниці замочіть у воді, щоб ретельно змити з неї всю грязь. Для приготування пирога краще використовувати полуницю прямо з грядки, так як вона найсмачніша і ароматна. Але якщо такої немає, то можна брати і заморожену або ягоди з варення. Наріжте ягоди на довільні шматочки, але не дуже дрібно.
Тісто розморозити і розкачати, вистелити ним форму для запікання. У миску вбийте яйця, всипте цукор, додайте ванілін і сметану. Останню краще брати пожирніше. Якщо ви любите сир, то замість сметани використовуйте м'який сирок. Збийте всі інгредієнти міксером на великій швидкості.
Поставте форму з тестом в духовку на 20 хвилин, випікайте основу для пирога при температурі 180 градусів. Потім викладіть поверх готового коржа полуницю. Залийте її сметаною, збитою з яйцями.
Випікайте пиріг сорок п'ять хвилин до готовності при сто вісімдесят градусів. Коли страва буде повністю готове і на ньому з'явиться рум'яна кірочка, дістаньте пиріг з духовки і остудіть. Наріжте його на порції і подавайте до столу з чаєм.