Пиріг з капустою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з капустою на кефірі робиться елементарно. Трохи звичайних продуктів, ще трошки старань - і ви отримаєте чудовий пиріг. Розповідаю, як приготувати пиріг з капустою на кефірі!
Пиріг з капустою на кефірі - це смачний пиріг, який готується без особливого клопоту. Зверніть увагу, що капуста в начинку йде в свіжому вигляді. Відварюється тільки рис. Можна сказати, що в пирозі з капустою на кефірі максимально зберігаються корисні речовини і немає зайвого жиру, який буває при обсмажуванні. Цей суперленівий пиріг наповнить ваш будинок ароматом Капусточка, їдці самі потягнуться на кухню Приготуйте пиріг з капустою на кефірі обов'язково! Можете рис замінити вареними яйцями і зеленню. Успіхів!
- Кефір - 250 мілілітрів
- Борошно - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Капуста - 200 грам
- Мал - 0, 5 склянки
- Морква - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
Відварити рис
Яйця збити з кефіром, додати борошно, розпушувач. Замісити рідке тісто.
Змішати дрібно порізану капусту, рис і терту моркву, посолити.
Форму викласти папером, вилити частину тесту, розкласти начинку, зверху рівномірно розподілити решту тіста.
Запікати при 180 градусах 35-40 хвилин. Смачного.