Пиріг з капустою і рибою
(покроковий рецепт з фото)
Цей смачний пиріг готується на основі дріжджового тіста з начинкою з червоної риби і тушкованої капусти. Випічка виходить дуже апетитною і ситної. Пиріг підійде для святкового столу.
Перед вами - простий рецепт приготування пирога з капустою і рибою. В першу чергу тушкуємо капусту з цибулею, морквою, томатною пастою і спеціями. Із зазначених інгредієнтів замішуємо дріжджове тісто. Формуємо з нього два пласта. На нижній викладаємо рибно-овочеву начинку. Закриваємо верхнім шаром і защипуємо краю. Пиріг запікаємо в духовці 25-30 хвилин. Хай щастить!
- Борошно - 500 грам
- Вода тепла - 250 мілілітрів
- Дріжджі - 8 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Форель - 600 грам (філе)
- Капуста - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
Розігріваємо олію в сковороді. Обсмажуємо подрібнену цибулю і терту моркву до м'якості. Через 7-8 хвилин додаємо нашатковану капусту. Перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо томатну пасту, сіль і перець. Ще раз перемішуємо і тушкуємо овочі на повільному вогні під кришкою, приблизно 20 хвилин.
Начинка для пирога готова: філе форелі і тушкована з овочами капуста.
Приготуємо тісто. Борошно з'єднуємо з дріжджами, додаємо масло, змішане з водою, сіллю і цукром. Замішуємо тісто, поділяємо його на 2 частини. Одну частину розгортаємо на пекарської папері, застеленій на деку. Викладаємо одним шаром капусту, а зверху - рибу.
Накриваємо пиріг другим шаром тіста, кінець zashtipиvaem. Проколюємо тісто виделкою і змащуємо його яйцем.
Через 15 хвилин відправляємо пиріг в духовку запікатися. Готуємо 25 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!