Рецепт Пиріг з капустою і рибою фото

Пиріг з капустою і рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Капуста , Форель
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей смачний пиріг готується на основі дріжджового тіста з начинкою з червоної риби і тушкованої капусти. Випічка виходить дуже апетитною і ситної. Пиріг підійде для святкового столу.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування пирога з капустою і рибою. В першу чергу тушкуємо капусту з цибулею, морквою, томатною пастою і спеціями. Із зазначених інгредієнтів замішуємо дріжджове тісто. Формуємо з нього два пласта. На нижній викладаємо рибно-овочеву начинку. Закриваємо верхнім шаром і защипуємо краю. Пиріг запікаємо в духовці 25-30 хвилин. Хай щастить!

  • Борошно - 500 грам
  • Вода тепла - 250 мілілітрів
  • Дріжджі - 8 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Форель - 600 грам (філе)
  • Капуста - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
пиріг з капустою і рибою - фото крок 1
Розігріваємо олію в сковороді. Обсмажуємо подрібнену цибулю і терту моркву до м'якості. Через 7-8 хвилин додаємо нашатковану капусту. Перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо томатну пасту, сіль і перець. Ще раз перемішуємо і тушкуємо овочі на повільному вогні під кришкою, приблизно 20 хвилин.
пиріг з капустою і рибою - фото крок 2
Начинка для пирога готова: філе форелі і тушкована з овочами капуста.
пиріг з капустою і рибою - фото крок 3
Приготуємо тісто. Борошно з'єднуємо з дріжджами, додаємо масло, змішане з водою, сіллю і цукром. Замішуємо тісто, поділяємо його на 2 частини. Одну частину розгортаємо на пекарської папері, застеленій на деку. Викладаємо одним шаром капусту, а зверху - рибу.
пиріг з капустою і рибою - фото крок 4
Накриваємо пиріг другим шаром тіста, кінець zashtipиvaem. Проколюємо тісто виделкою і змащуємо його яйцем.
пиріг з капустою і рибою - фото крок 5
Через 15 хвилин відправляємо пиріг в духовку запікатися. Готуємо 25 хвилин, температура 200 градусів.
пиріг з капустою і рибою - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти