Рецепт Пиріг «Стьопка-rastrepka» фото

Пиріг «Стьопка-rastrepka»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Прості пироги - це відмінне рішення для щоденного харчування. Їх можна готувати на полуденок, а потім доїдати на сніданок. Цей рецепт виявився саме таким: легкий і дуже смачний на кожен день!

Опис приготування:

До складу даного пирога відмінно вписався банан. Можна його і не додавати, а можна замінити на полуницею або варенням, наприклад. Вивчіть, як приготувати"Стьопку-розплітання" . Сметанне тісто виходить м'яким і тане в роті. Рецепт доступний навіть починаючому кулінарові, спробуйте самі!

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Цукор - 450 грам(200 г - в тісто, 250 г - в начинку)
  • Крем - 8 Ст. Ложок(4 ст. Ложки - в тісто, 4 ст. Ложки - в начинку)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Банан - 1-1, 5 штуки
  • Сир - 700 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
пиріг
Масло розм'якшити. Соду просійте з борошном.
пиріг
Замісити тісто руками з борошна, соди, масла і цукру.
пиріг
З тіста сформуйте 2-4 кульки.
пиріг
Тісто приберіть в морозилку на 20 хвилин. А в цей час банан наріжте кружальцями.
пиріг
Зробіть начинку: перемішайте разом цукор звичайний і ванільний, сир і сметану.
пиріг
2/3 замороженого тесту натріть накрупной тертці в жароміцний посуд.
пиріг
Потім викладіть по колу банан, а зверху залийте його сирною начинкою.
пиріг
Потім натріть тісто.
пиріг
Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин. Подавайте випічку остигнула. Прикрасьте її за бажанням. Приємного чаювання!

Схожі рецепти