Пиріг «Манник»
(покроковий рецепт з фото)
Манник - дивно смачний пиріг, який вразить вас не тільки смаком, але і своєю легкістю приготування. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати пиріг "маннік", уважно виконуйте інструкції рецепта!
Перед подачею можна прикрасити пиріг "маннік" цукровою пудрою або збитими вершками зі свіжими фруктами. У тісто можна додавати родзинки, яблука, консервовані ананаси. В результаті у вас вийде дуже смачний пиріг, який полюбить вся ваша сім'я, включаючи дітей. Пиріг відмінно підійде до чаю і кави. Не бійтеся імпровізувати і тоді у вас вийде прекрасний десерт для всієї родини, який легкий в приготуванні, але неймовірно смачний!
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 3/4 склянки
- Манька - 1 Склянка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль, сода - по 1/2 Чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Жир - За смаком (для змащування форми )
1
Насамперед висипаємо манку в окрему ємність і заливаємо її кефіром. Гарненько перемішуємо до однорідної маси. Накриваємо кришкою і відставляємо на 2 годину, щоб манка набухла. Важливо гарненько все перемішати, щоб в масі не залишилося грудок.
2
В окремій мисці збиваємо яйця, цукор, соду і сіль. Збиваємо все віночком або міксером.
3
Коли манка досить набухла, її можна буде додати до яєчно-цукрової суміші. Перемішуємо так, щоб не залишилося грудочок.
4
Духовку розігріваємо до 170-200 градусів і відправляємо маннік випікатися на 25-30 хвилин.
5
Маннік готовий, приємного чаювання!