Пиріг без яєць
(покроковий рецепт з фото)
З цим простим рецептом ви зможете дуже швидко і легко приготувати неймовірно смачний і корисний пиріг, тут я пропоную вам варіант з морквою, але ви можете додати будь-які овочі на свій смак.
Пироги люблять усі без винятку і дорослі, та діти, ну а особисто я жити без них не можу, тому і роблю для себе такі ласощі майже щотижня. Цей рецепт приготування пирога без яєць можна віднести до числа повсякденних блюд, на святковий стіл його не поставиш, зате для сніданку або обіду саме те. Зробити пиріг без яєць в домашніх умовах можна за лічені хвилини, а всі необхідні інгредієнти, я впевнена, знайдуться в холодильнику, навіть в магазин йти не доведеться. Сам пиріг виходить дуже соковитий, ніжний і пористий, я найчастіше додаю в нього морква, кабачок або гарбуз, але ви можете поекспериментувати і додати щось інше, впевнена, в будь-якому випадку вийде дуже смачно.
- Борошно пшеничне - 2-2, 5 склянки
- Морква - 3-4 штук
- Кисле молоко - 1-1, 5 склянки (можна замінити кефіром)
- Цукор - 0, 5-1 склянки
- Масло рослинне нерафінована - 1-2 Ст. Ложок
- Сода харчова - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки