Піджарка з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей рецепт вважається швидким і нескладним. Подається як блюдо до гарніру з рису або картоплі. Я розповім, як приготувати піджарку з курячого філе. Смачно і просто, всім квапляться на замітку!
Опис приготування:
Куряче філе - такий інгредієнт, який є майже в кожному холодильнику. Якщо ж він відсутній, то підійде і звичайна курка. Просто відокремте м'ясо від кістки акуратно ножем. Зі спецій я вибрала розмарин, він додає пікантність такій підсмаженні.
- Куряче філе - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Розмарин - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
Ріжемо промите філе на шматочки зручного для вас розміру. Я зазвичай роблю їх невеликими.
Морквину ріжемо полукружкамі.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Обсмажуємо філе на сковорідці.
Додаємо до курячого філе в сковороду моркву.
Потім висипаємо цибулю.
Обсмажуємо все ще 15 хвилин. Потім додаємо сіль і спеції.
Смажимо до готовності птиці.
Смачна піджарка готова!
Смачна піджарка готова!