Рецепт Піджарка з курячого філе фото

Піджарка з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт вважається швидким і нескладним. Подається як блюдо до гарніру з рису або картоплі. Я розповім, як приготувати піджарку з курячого філе. Смачно і просто, всім квапляться на замітку!

Опис приготування:

Куряче філе - такий інгредієнт, який є майже в кожному холодильнику. Якщо ж він відсутній, то підійде і звичайна курка. Просто відокремте м'ясо від кістки акуратно ножем. Зі спецій я вибрала розмарин, він додає пікантність такій підсмаженні.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
піджарка з курячого філе - фото крок 1
Ріжемо промите філе на шматочки зручного для вас розміру. Я зазвичай роблю їх невеликими.
піджарка з курячого філе - фото крок 2
Морквину ріжемо полукружкамі.
піджарка з курячого філе - фото крок 3
Цибулю нарізаємо півкільцями.
піджарка з курячого філе - фото крок 4
Обсмажуємо філе на сковорідці.
піджарка з курячого філе - фото крок 5
Додаємо до курячого філе в сковороду моркву.
піджарка з курячого філе - фото крок 6
Потім висипаємо цибулю.
піджарка з курячого філе - фото крок 7
Обсмажуємо все ще 15 хвилин. Потім додаємо сіль і спеції.
піджарка з курячого філе - фото крок 8
Смажимо до готовності птиці.
Смачна піджарка готова!

Схожі рецепти