Піца овочева «Для себе коханої»
(покроковий рецепт з фото)
Влітку можна побалувати себе улюблену легкої овочевий піцою, нічого шкідливого і калорійного, тільки овочі і сир! Щоб піца тримала форму, використовуємо трохи манної крупи. Приступимо!
Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати "піцу овочеву для себе коханої" . Це не просто піца, це мегаовощная піца, навіть тісто з овочів! Ні краплі майонезу, але при цьому вона ніжна, соковита і просто тане в роті! хочете шматочок? Тоді запасіться продуктами, хорошим настроєм - і на кухню!
- Кабачок - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Яйце - 2 штуки
- Манна крупа - 0, 5 склянки (плюс 1 ст.Л для обсипання форми)
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідори черрі - 5-7 штук
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Сир твердий - 100-120 грам
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Вимийте кабачки, ображати хвостики з двох сторін, натріть їх на крупній тертці. Додайте яйця, манку, сіль, перець, перемішайте.
3. Форму змастіть рослинною олією, присипте манкою.
4. Викладайте ложкою кабачкової тісто, розподіляйте рівномірно, діаметр моєї форми - 22 см.
5. Вимийте інші овочі, поріжте помідори на половинки, перець болгарський - кільцями або полуколечкамі, морква - стрічками (я використовувала овощерезку).
6. Укладайте на тісто овочі, як вам подобається, я поклала помідорчики, навколо - стрічки моркви, між ними - болгарський перчик.
7. Я овочі покладіть зелень, яка є під рукою, у мене кріп був. І останній шар - тертий сир!
8. Випікайте піцу в заздалегідь розігрітій духовці 30 хвилин, температура - 190 градусів.
9. Дайте піці трохи охолонути, можна посипати улюбленими спеціями - і до столу! Подаємо на листках салату.