Рецепт Піца овочева «Для себе коханої» фото

Піца овочева «Для себе коханої»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Літні
Випічка , Піца
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Влітку можна побалувати себе улюблену легкої овочевий піцою, нічого шкідливого і калорійного, тільки овочі і сир! Щоб піца тримала форму, використовуємо трохи манної крупи. Приступимо!

Опис приготування:

Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати"Піцу овочеву для себе коханої" . Це не просто піца, це мегаовощная піца, навіть тісто з овочів! Ні краплі майонезу, але при цьому вона ніжна, соковита і просто тане в роті! хочете шматочок? Тоді запасіться продуктами, хорошим настроєм - і на кухню!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Яйце - 2 штуки
  • Манна крупа - 0, 5 склянки (плюс 1 ст.Л для обсипання форми)
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідори черрі - 5-7 штук
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Сир твердий - 100-120 грам
піца овочева
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
піца овочева
2. Вимийте кабачки, ображати хвостики з двох сторін, натріть їх на крупній тертці. Додайте яйця, манку, сіль, перець, перемішайте.
піца овочева
3. Форму змастіть рослинною олією, присипте манкою.
піца овочева
4. Викладайте ложкою кабачкової тісто, розподіляйте рівномірно, діаметр моєї форми - 22 см.
піца овочева
5. Вимийте інші овочі, поріжте помідори на половинки, перець болгарський - кільцями або полуколечкамі, морква - стрічками (я використовувала овощерезку).
піца овочева
6. Укладайте на тісто овочі, як вам подобається, я поклала помідорчики, навколо - стрічки моркви, між ними - болгарський перчик.
піца овочева
7. Я овочі покладіть зелень, яка є під рукою, у мене кріп був. І останній шар - тертий сир!
піца овочева
8. Випікайте піцу в заздалегідь розігрітій духовці 30 хвилин, температура - 190 градусів.
піца овочева
9. Дайте піці трохи охолонути, можна посипати улюбленими спеціями - і до столу! Подаємо на листках салату.

Схожі рецепти