Рецепт Персикове масло фото

Персикове масло
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Персик
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На сніданок , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування масла з персиків, води, цукру і лимонного соку.

Опис приготування:

Намажте персикове масло на печиво або шматочок тосту - і легкий смачний сніданок готовий! При бажанні ви можете додати в масло 1-2 столову ложку кориці або інших спецій на ваш смак.

  • Персиків - 1, 8 кілограма
  • Лимон, сік - 1 штука
персикове масло - фото крок 1
1. Зробити ножем розріз у формі хреста в нижній частині кожного персика. Вмочити кожен в каструлю з киплячою водою на 30 секунд, а потім помістити в миску з холодною водою на 1 хвилину. Зняти шкірку. Розрізати персики навпіл і видалити кісточки, потім розрізати кожну половинку на 4 частини. Таким чином, кожен персик буде розрізано на 8 скибочок.
персикове масло - фото крок 2
2. Викласти персики в воду у великій каструлі і довести до кипіння. Гасити до готовності від 15 до 20 хвилин, час від часу помішуючи, щоб персики проварилися рівномірно.
персикове масло - фото крок 3
3. Помістити персики в блендер або кухонний комбайн і перемішати до консистенції пюре. Ви також можете використовувати занурювальний блендер.
персикове масло - фото крок 4
4. Повернути персики у велику каструлю, додати цукор і лимонний сік і довести суміш до кипіння, варити протягом 30-40 хвилин, час від часу помішуючи, поки суміш не загусне. Особливо часто слід помішувати на початку і кінці варіння. Готовність можна перевірити в такий спосіб: за допомогою ложки вилити тонкою цівкою персикове масло на всю поверхню масла в каструлі, якщо вона тримає свою форму, перш ніж розчинитися в загальній масі, масло готове.
персикове масло - фото крок 5
5. Дати персиковому маслу охолонути і зберігати його в герметичному контейнері або банку з кришкою в холодильнику. Масло зберігається близько 2 тижнів. Ви також можете законсервувати масло в банках.

Схожі рецепти