Печиво з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
М'яке печиво з легкої смородинової кислинкою… Що може бути смачніше домашньої випічки? Якщо у вас є заморожена з літа смородина, сміливо пускайте її в хід, А якщо ні, використовуйте будь-які ягоди.
Готується домашнє печиво з ягодами дуже легко і швидко. Досить змішати всі інгредієнти для тіста в зазначеному в рецепті порядку, потім додати смородину і, сформувавши печиво, спекти його до золотистого кольору. От і все, кличте друзів на чай!
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Борошно вівсяне - 30 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 80 грам
- Кефір - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Смородина червона - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Вершкове масло має бути кімнатної температури, а якщо ви використовуєте заморожену смородину, то її можна не розморожувати.
Вершкове масло має бути кімнатної температури, а якщо ви використовуєте заморожену смородину, то її можна не розморожувати.
Вершкове масло збийте з цукром. Найзручніше це зробити за допомогою міксера.
Потім додайте яйце, кефір і дрібку солі.
Додайте два види борошна, крохмаль, розпушувач і замісити тісто.
В кінці додайте смородину і акуратно перемішайте. Ложкою викладіть печиво на застелений пергаментом деко, змащений маслом.
Випікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-18 хвилин. Час приготування буде залежати від розміру вашого печива. Готове печиво посипте цукровою пудрою. Смачного!