Рецепт Печиво з ягодами фото

Печиво з ягодами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Смородина , Червона смородина
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 9
Час приготування: 40 хв.

М'яке печиво з легкої смородинової кислинкою… Що може бути смачніше домашньої випічки? Якщо у вас є заморожена з літа смородина, сміливо пускайте її в хід, А якщо ні, використовуйте будь-які ягоди.

Опис приготування:

Готується домашнє печиво з ягодами дуже легко і швидко. Досить змішати всі інгредієнти для тіста в зазначеному в рецепті порядку, потім додати смородину і, сформувавши печиво, спекти його до золотистого кольору. От і все, кличте друзів на чай!

  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Борошно вівсяне - 30 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 80 грам
  • Кефір - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Смородина червона - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
печиво з ягодами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Вершкове масло має бути кімнатної температури, а якщо ви використовуєте заморожену смородину, то її можна не розморожувати.
печиво з ягодами - фото крок 2
Вершкове масло збийте з цукром. Найзручніше це зробити за допомогою міксера.
печиво з ягодами - фото крок 3
Потім додайте яйце, кефір і дрібку солі.
печиво з ягодами - фото крок 4
Додайте два види борошна, крохмаль, розпушувач і замісити тісто.
печиво з ягодами - фото крок 5
В кінці додайте смородину і акуратно перемішайте. Ложкою викладіть печиво на застелений пергаментом деко, змащений маслом.
печиво з ягодами - фото крок 6
Випікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-18 хвилин. Час приготування буде залежати від розміру вашого печива. Готове печиво посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти