Бісквіт з замороженими ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите солодку випічку на швидку руку, тоді не проходимо повз цього досить простого варіанту, як приготувати бісквіт з замороженими ягодами. Апетитно, легко і дуже смачно.
Цей рецепт приготування бісквіта з замороженими ягодами хороший тим, що насолоджуватися ароматною випічкою можна не тільки влітку, але і взимку. Використовувати ви можете абсолютно будь-які ягоди, які виявляться у вас під рукою. Якщо переважають серед них кислі, то збільште використовується кількість цукру.
- Борошно - 450 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Ягоди - За смаком
- Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Почніть з того, що розігрійте духовку приблизно до 180 градусів. Розм'якшене вершкове масло в глибокій мисці збийте з цукром. Додайте яйця, продовжуючи збивати. Після всипте дрібку солі і розпушувач, почніть додавати просіяне борошно, довівши до однорідної консистенції.
2. В окрему ємність відправте ягоди. Присипте їх крохмалем і акуратно перемішайте.
3. Далі ви можете акуратно вмішати ягоди в тісто. Або ж зробити бісквіт з замороженими ягодами в домашніх умовах зверху коржа, виклавши їх рівним шаром на тісто.
4. Жароміцних форму змажте маслом і присипте борошном. Викладіть в неї тісто, відправте в духовку. Залежно від розміру форми, випікайте пиріг від 30 до 55 хвилин.
5. Готовність перевіряйте сірником або зубочисткою. Після акуратно дістаньте його з форми і охолодіть. Ось такий простий варіант, як приготувати бісквіт з замороженими ягодами. Перед подачею його можна присипати цукровою пудрою, полити сиропом або поливою, наприклад.