Печиво з волоським горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Печиво з волоським горіхом стане вашим ситним перекусом, адже його завжди можна взяти з собою на роботу, в дорогу або на пікнік. Також воно неймовірно корисно для здоров'я, особливо для дітвори.
Якщо вам цікаво, як приготувати печиво з волоським горіхом, то цей рецепт вам підійде. Ви можете поекспериментувати з інгредієнтами і додати щось своє. Наприклад, інші горішки. Можна використовувати кедрові, мигдаль, лісові і так далі.
- Ізюм - 60 грам
- Кунжут - 200 грам
- Мед - 250 грам
- Ванілін - 20 грам
- Горіхи волоські - 100 грам
- Пластівці вівсяні - 200 грам

Покладіть сирої кунжут в сито і гарненько промийте під струменем холодної води. Перекладіть кунжут в миску. Вимийте родзинки і відправте до кунжуту. Краще брати родзинки світлих сортів. Додайте до інгредієнтів рідкий мед.

Волоські горіхи перемолу на кавомолці або блендері. Також горіхову крихту можна отримати за допомогою м'ясорубки, пропустивши кілька разів через неї горішки. Додайте горіхову крихту до решти інгредієнтів, туди ж всипте вівсяні пластівці.

Застеліть деко пергаментом для запікання. Намочіть руки і сформуйте кульки невеликого розміру з отриманої маси. Потім викладіть кульки на пергамент і пріплюсніте їх.

Випікайте печиво в духовці при температурі сто вісімдесят градусів. На випікання піде всього дванадцять хвилин. Блюдо може легко підгоріти та спровокувати пожежу, тому уважно за ним стежите.