Печиво з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Давно не пекли печиво з родзинками? Читайте мій рецепт - згадавши, як насправді просто спекти печиво з родзинками, ви обов'язково побалуєте себе їм.
Печиво з родзинками потрібно випікати швидко, щоб печиво залишилося м'яким і ніжним. Як бачите рецепт простий, інгредієнти є завжди під рукою. Рецепт печива з родзинками завжди був в нашій родині. Його добре робити разом з дітьми, особливо ліпити фігурки з тіста, а потім чекати як вони красиво запекутся. Я вам рекомендую спробувати цей чудовий легкий і простий рецепт печива з родзинками! впевнена, всі залишаться задоволені! Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 3, 5 склянки
- Ізюм - 2 склянки
- Цукор - 2 склянки
- Вершкове масло - 220 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
- Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
Масло розтерти з цукром.
Додати яйця.
Змішати всі сухі інгредієнти з борошном і додати до яєць.
Ізюм замочити в окропі на 5 хвилин, обсушити і додати в тісто.
Печиво сформувати в кульки і викласти на пергамент.
Випікати 10-12 хвилин при 180 градусах.