Рецепт Печиво з цільнозерновий борошна з родзинками і горіхами фото

Печиво з цільнозерновий борошна з родзинками і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Цільнозернове борошно
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Приємно подати до чаю смачне домашнє печиво. Випічка не тільки смачна, але і корисна, так як тісто приготовлено на основі цільнозерновий борошна, а родзинки і горіхи надають особливого смаку печінкою.

Печиво виходить помірно солодким і розсипчастим. Надають випічці особливий смак горіхи з родзинками. Коли замішуємо тісто з цільнозерновий борошна, з'являється специфічний запах, але так і повинно бути, під час готування печиво придбає апетитний аромат. З даної кількості інгредієнтів виходить стандартний деко печива. Готуйте корисну випічку і їжте із задоволенням!

  • Борошно пшеничне цільнозернових - 1, 5 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 4-5 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сода гашене оцтом - 0, 5 чайних ложки
  • Ізюм - 2-3 Ст. Ложок
  • Горіхи волоські - 7-8 штук
печиво з цільнозерновий борошна з родзинками і горіхами - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
печиво з цільнозерновий борошна з родзинками і горіхами - фото крок 2
У миску відправляємо яйця і цукор. Збиваємо до появи піни.
печиво з цільнозерновий борошна з родзинками і горіхами - фото крок 3
Кладемо м'яке вершкове масло.
печиво з цільнозерновий борошна з родзинками і горіхами - фото крок 4
Додаємо борошно, гаситься соду і замішуємо тісто.
печиво з цільнозерновий борошна з родзинками і горіхами - фото крок 5
Додаємо родзинки, колоті горіхи і все перемішуємо.
печиво з цільнозерновий борошна з родзинками і горіхами - фото крок 6
Деко покриваємо пекарської папером. Порції тіста викладаємо в шаховому порядку. Випікаємо при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
печиво з цільнозерновий борошна з родзинками і горіхами - фото крок 7
Печиво з родзинками і горіхами з цільнозерновий борошна готове, угощайтесь!

Схожі рецепти