Печиво з цільнозерновий борошна з родзинками і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Приємно подати до чаю смачне домашнє печиво. Випічка не тільки смачна, але і корисна, так як тісто приготовлено на основі цільнозерновий борошна, а родзинки і горіхи надають особливого смаку печінкою.
Печиво виходить помірно солодким і розсипчастим. Надають випічці особливий смак горіхи з родзинками. Коли замішуємо тісто з цільнозерновий борошна, з'являється специфічний запах, але так і повинно бути, під час готування печиво придбає апетитний аромат. З даної кількості інгредієнтів виходить стандартний деко печива. Готуйте корисну випічку і їжте із задоволенням!
- Борошно пшеничне цільнозернових - 1, 5 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 50 грам
- Сода гашене оцтом - 0, 5 чайних ложки
- Ізюм - 2-3 Ст. Ложок
- Горіхи волоські - 7-8 штук
Підготуємо інгредієнти.
У миску відправляємо яйця і цукор. Збиваємо до появи піни.
Кладемо м'яке вершкове масло.
Додаємо борошно, гаситься соду і замішуємо тісто.
Додаємо родзинки, колоті горіхи і все перемішуємо.
Деко покриваємо пекарської папером. Порції тіста викладаємо в шаховому порядку. Випікаємо при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
Печиво з родзинками і горіхами з цільнозерновий борошна готове, угощайтесь!