Вівсяне печиво з родзинками і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо любите вівсяне печиво, то цей рецепт точно для вас, тому що воно не йде ні в яке порівняння з вівсяним печивом з магазину. Готувати просто і швидко, до того ж це відмінний перекус.
Цей рецепт для любителів вівсяного печива, при цьому воно виходить калорійним і дуже смачним, може замінити цілий сніданок. Таке печиво можна дати дитині на перекус в школу. Як приготувати вівсяне печиво з горіхами і родзинками, детально розказано в покрокових рекомендаціях до рецептом.
- Геркулес - 0, 5 склянки
- Пшеничне борошно - 0, 5 склянки
- Ядра волоських горіхів - 0, 5 склянки
- Ізюм - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
Покладіть в чашу блендера ядра волоських горіхів і половину вівсяних пластівців.
Подрібніть горіхи і пластівці, але не дуже дрібно.
Розітріть розм'якшене вершкове масло і цукор.
Додайте до олійно-цукрової суміші яйце.
Всипте половину борошна, розмішайте.
Додайте в тісто промитий і просушений ізюм.
Додайте в борошно, що залишилося залишилися вівсяні пластівці, сіль, розпушувач, ванільний цукор, змішайте.
Всипте суміш борошна і пластівців в тісто.
Додайте в тісто перемелені вівсяні пластівці і горіхи, добре вимішайте масу.
Руками сформуйте печиво, викладіть його на лист для випічки. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.
Печиво виходить розсипчасте і дуже смачне. Така випічка може замінити цілий сніданок по своїй енергетичній цінності.