Печиво вівсяне
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами рецептом одного варіанта улюбленої випічки нашої сім'ї. Він про те, як приготувати печиво вівсяне. Тісто зробимо на основі вершкового масла, муки і, звичайно, вівсяних пластівців.
В принципі, впоратися з такою випічкою можна менше, ніж за півгодини. Але я зазвичай замочую окропом ізюм і наполягаю його, тому часу йде більше. Але якщо у вас м'який родзинки, то проблем не виникне, а випічка не займе багато часу.
Смачного!
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Ваніль - За смаком
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Вівсяні пластівці - 360 грам
- Ізюм - 180 грам
Увімкніть духовку на 180 градусів. Масло з'єднайте з цукром і збийте.
Додайте яйця, ванільну есенцію і перемішайте.
Змішайте залишилися сухі інгредієнти, за смаком додайте корицю. Почніть вмішувати це до масляної суміші.
Промиті родзинки теж додайте в тісто. Розкладіть його на деко з пергаментом чайною ложкою і випікайте 10-12 хвилин.