Печиво «Torçetti»
(покроковий рецепт з фото)
Багато солодощі, які продаються в магазині, можна запросто приготувати і вдома. Причому, вони виходять набагато смачніше і корисніше, так як ви напевно будете знати, які продукти використовували.
Нещодавно я з'ясувала, як приготувати печиво "торчетті" . Це італійське печиво, яке готується досить просто і швидко (беручи до уваги вистоювання тіста). Для нього знадобляться зовсім звичні для нас продукти. Тісто буде на дріжджах, тому йому потрібно буде підійти протягом 2-2, 5 годин. Має вийти смачно!
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 90 грам
- Дріжджі сухі - 4 грами
- Вода тепла - 120 мілілітрів
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
Заздалегідь розведіть дріжджі в теплій воді. Тоді доступ до замісити тісто. Просійте борошно. У центрі зробіть поглиблення. У нього влийте дріжджі, сіль і воду. Замісити тісто.
Залиште його на 2-2, 5 години під рушником в теплому місці.
Потім додайте до тесту розм'якшене масло. Все перемішайте. Залиште його на 40 хвилин.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Тісто розділіть на маленькі джгути.
Скрутіть джгути в форму, як на фото. Обваляйте майбутнє печиво в цукрі. Покладіть їх на деко з пергаментним папером.
Запікайте печиво 15 хвилин. Приємного чаювання!