Рецепт Печиво «Torçetti» фото

Печиво «Torçetti»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Багато солодощі, які продаються в магазині, можна запросто приготувати і вдома. Причому, вони виходять набагато смачніше і корисніше, так як ви напевно будете знати, які продукти використовували.

Опис приготування:

Нещодавно я з'ясувала, як приготувати печиво"Торчетті" . Це італійське печиво, яке готується досить просто і швидко (беручи до уваги вистоювання тіста). Для нього знадобляться зовсім звичні для нас продукти. Тісто буде на дріжджах, тому йому потрібно буде підійти протягом 2-2, 5 годин. Має вийти смачно!

  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Дріжджі сухі - 4 грами
  • Вода тепла - 120 мілілітрів
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
печиво
Заздалегідь розведіть дріжджі в теплій воді. Тоді доступ до замісити тісто. Просійте борошно. У центрі зробіть поглиблення. У нього влийте дріжджі, сіль і воду. Замісити тісто.
печиво
Залиште його на 2-2, 5 години під рушником в теплому місці.
печиво
Потім додайте до тесту розм'якшене масло. Все перемішайте. Залиште його на 40 хвилин.
печиво
Розігрійте духовку до 180 градусів. Тісто розділіть на маленькі джгути.
печиво
Скрутіть джгути в форму, як на фото. Обваляйте майбутнє печиво в цукрі. Покладіть їх на деко з пергаментним папером.
печиво
Запікайте печиво 15 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти