Рецепт Печиво «підкова» фото

Печиво «підкова»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Вершкове масло
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Печиво

Підкову дарують на щастя, в новим будинок і нової сім'ї. У рік Коня підкови особливо актуальні! Подарувати шматочок щастя близьким і знайомим - дуже просто. Приготуйте зі мною печиво "підкова"!

Pechenye "підкови" можна прикрасити не тільки шоколадом, але і кокосовою стружкою. Можна використовувати і білий шоколад. Сам рецепт печива - дуже простий. Треба змішати борошно, цукор, масло і крохмаль і все! Та й це дія за вас може зробити кухонний комбайн. Печива виходить багато. Але його можна зберігати до 10 днів, а то і більше. Насолоджуйтесь домашнім печивом і пригощайте ним усіх в рік Коня!

  • Борошно - 500 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Картопляний крохмаль - 125 грам
  • Вершкове масло - 375 грам
  • Шоколад гіркий - 200 грам
Pechenye
2. Випікайте печиво "підкова" в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 15-20 хвилин. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде три дека печива.
3. Готове печиво остудіть. У мікрохвильовці в мисочці або на водяній бані розтопіть шоколад. Умочіть краю підкови в шоколад і залиште на пергаментному папері до повного застигання. Pechenye "підкови" готово! Будьте щасливі (і не тільки в рік Коня)!

Схожі рецепти