Рецепт Салат «підкова» фото

Салат «підкова»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати

На Новий рік Коня можна приготувати свіжий і ситний салат "підкова" . Салат - листковий, готується з овочів, м'яса, сиру і маслин. Виглядає такий салат просто чудово, а підкову легко викласти.

Салат "підкови" готується з будь-яким вареним м'ясом, але все-таки краще додати яловичину. У такий салат можна додати і інші інгредієнти, наприклад, варений рис, подрібнений ріпчаста цибуля, обсмажені або мариновані гриби. Фантазуйте!

  • Картопля - 2 штуки
  • Відварене м'ясо - 300-350 грам
  • Буряк варена - 1 штука (середньої величини)
  • Сир тертий - 150 грам
  • Майонез - 5-7 Ст. Ложок
  • Маслини - 6-8 штук
салат

Схожі рецепти