Рецепт Печиво «мурашник» фото

Печиво «мурашник»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Згущене молоко
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Всім нам знаком торт"Мурашник" . Я пропоную вам на основі знаменитого торта приготувати печиво. Смачне, солодке печиво, яке дуже швидко зникне з вашого столу.

Опис приготування:

Для невеликого дитячого свята, на додаток до ошатному яскравому торту зі свічками, можна приготувати багато інших солодощів. Я думаю, що випічку з вареним згущеним молоком обожнюють всі дітки. Мої люблять її до сих пір, хоча вже давно виросли. Торт"Мурашник" у мого синочка найулюбленіший, і він готовий є його кожен день і не ділитися ні з ким. Ось для таких ласунів і придуманий простий рецепт печива"Мурашник" . Розповідаю, як зробити печиво"Мурашник" .

  • Борошно - 3 склянки
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 400 грам(200 г - в тісто, 200 г - в вершках)
  • Розпушувач для тіста - 1, 5 чайних ложки
  • Молоко згущене варене - 450 грам (або самому зварити банку звичайної згущенки)
печиво
Розтопити вершкове масло і змішати зі сметаною. Масло не повинно бути гарячим!
печиво
Додати звичайний і ванільний цукор. Добре перемішати.
печиво
Всипати борошно з розпушувачем і вимісити густе тісто.
печиво
Тісто пропускаємо через м'ясорубку.
печиво
Викладаємо в один шар перекручене тісто на деко, застелений папером для випічки. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку випікатися до красивого золотистого кольору.
печиво
Викладаємо спечену основу для наших печива в глибоку миску і подрібнюємо в крихту. Шматочки не повинні бути дуже дрібними.
печиво
Викладаємо в миску варене згущене молоко і м'яке вершкове масло. Збиваємо до однорідного стану.
печиво
Одержаний крем викладаємо в миску з крихтою.
печиво
Ретельно перемішуємо крихту з кремом і з отриманої маси формуємо печива. Круглі, плоскі - які хочете Викладаємо печива на блюдо, застелене пергаментом і відправляємо в холодильник. По бажанню, можна обваляти печива в кокосовій стружці, в мелених горіхах.

Схожі рецепти