Печиво «Гості на порозі»
(покроковий рецепт з фото)
Печиво готується швидко і з найдоступніших продуктів. Виходить дуже смачне, розсипчаста, з невеликою солодкістю джему. Раджу спекти таке для сімейного чаювання.
Рецепт вже давно перевірений часом, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування.
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Крем - 150 грам
- Povidlo - 200 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1 Підготуйте всі інгредієнти.
2. Масло кімнатної температури збийте зі сметаною.
3. Просійте борошно.
4. Замісити тісто і приберіть в морозилку на 30 хвилин.
5. Розкачайте товщиною 5 мм.
6. Наріжте на квадрати, в центр кожного покладіть трохи повидла.
7. Затиснутий кінець.
8. Викладіть на деко, застелене пергаментом.
9. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-30 хвилин. Смачного!