Печиво «дует»
(покроковий рецепт з фото)
Чому дует? тому, що два основних інгредієнта і два наповнювача, на ваш розсуд. Ну що, zaintrigovala? Тоді заходьте і почнемо!
Просте печиво з найпростіших інгредієнтів. Прекрасно підійде людям, яким не можна їсти борошно. Доповнення може бути будь-яким на ваш смак, але не більше 2 видів. Одне з них має бути кислим, інакше печиво виходить дуже солодким. Це може бути в'ялені вишні, журавлина, смородина або цитрусові цукати. Їх вага повинна бути 100 грам. Чи не замінюйте кукурудзяний крохмаль на картопляний, результат буде зовсім іншим, не в кращу сторону. Смачного!
- Згущене молоко - 380 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 150 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
- Журавлина sushenaya - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Змішайте згущене молоко, крохмаль і ванілін.
Подрібніть журавлину в дрібну крихту. Додайте журавлину і подрібнені горіхи. Перемішайте.
Застелите форму 20 з 30 папером для випічки і перекладіть тісто. Розрівняйте.
Випікайте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 15 хвилин. Верх повинен трохи зарум'яниться. Вийміть деко з духовки і відразу розріжте печиво на невеликі квадратики.
Остудіть і відразу подавайте.
Смачного!