Печиво «Amerikaner»
(покроковий рецепт з фото)
Напевно кожен чув про американський печиво. Сьогодні я розповім вам, як приготувати саме його - американське пісочне печиво з шоколадом. Дивіться рецепт!
Такі печива готуються легко і швидко, а виходять вони смачними і хрусткими. Замість шоколаду можете додати будь-які маленькі цукерки або ізюм. Якщо не знайшли в продажу шоколадних крапель, можете використовувати звичайний шоколад, розламавши його на шматочки. Пробуйте!
- Борошно - 350 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода харчова - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 250 грам
- Коричневий цукор - 270 грам
- Цукор - 60 грам
- Яйця - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Шоколад - 400 грам
- Грецькі горіхи - 250 грам
1
Насамперед розігрійте духовку до 180 градусів.
2
У мисці змішайте борошно, соду і сіль.
3
В іншій мисці перемішайте розм'якшене масло з цукром до однорідності.
4
Потім в масло вбивайте по 1 яйцю, постійно перемішуючи, після додайте борошно і рубані горіхи, також постійно працюючи міксером.
5
За допомогою ложок викладіть з приготованого тіста печиво на деко, застелене пергаментом. Кожне печиво доповніть шоколадними краплями і випікайте протягом 10-15 хвилин.
6
Приємного чаювання!