Печена картопля в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Я вам пропоную дізнатися, як приготувати печена картопля в духовці у фользі. Точніше це буде двічі печена картопля з прекрасною начинкою з брокколі. Це повноцінне гаряче або гарнір.
Перед подачею такої картопельки пропоную прикрасити її зеленню.
Потрібно зауважити, що такий сирний соус з брокколі виходить дивовижно смачним. Він прекрасно підходить до курки, м'яса та риби, якщо подавати їх як основне блюдо з гарніром із запеченої картоплі.
Спробуйте, буде дуже смачно!
- Картопля - 4 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки (для начинки)
- Борошно пшеничне - 60 грам
- Курячий бульйон - 500 мілілітрів
- Сир твердий - 150 грам
- Брокколі - 1 штука
- Крем - 100 мілілітрів
Спершу вимийте картопля, проколіть його виделкою по всій поверхні і кожен бульба замотайте щільно в фольгу. Запекайте час при 180 градусах.
Готову картоплю розрізати вздовж на 2 частини, одна менше інший, як на фото.
Чайною ложкою дістаньте м'якоть. Повинні вийти такі човники. А м'якоть, яка залишилася, з'єднайте з молоком, 50 г масла, приправити сіллю, поперчіть і зробіть пюре.
Для соусу розтопіть 4 ложки олії, сіль і poperčite, всипте борошно і обсмажте до золотистого. Влийте бульйон і розмішайте. Потім додайте тертий сир і сметану. Уварите трохи і додайте подрібнену броколі.
Тепер човники наповніть картопляним пюре і полийте соусом. Зверху присипте сиром за бажанням. Надішліть все в духовку на 15-20 хвилин.