Паски в паперових формах в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Паски в паперових формах в духовці виходять дуже смачними, пишними і ароматними. Домашній рецепт стане в нагоді будь-якій господині. Беріть на замітку!
Опис приготування:
Паски в паперових формах дуже легко спекти вдома в духовці. Тісто в них не прилипає, легко відділяється, а готові вироби довше зберігаються і не черствіють.
- Борошно пшеничне - 0, 9-1 кілограма
- Молоко - 300 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Дріжджі живі - 20 грам
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Ізюм - 50 грам
- Сіль - 1 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для змазування рук)
- Ванільний цукор - 10 грам
Підготуйте інгредієнти для приготування пасок в паперових формах в духовці.
У теплому молоці розчиніть живі дріжджі.
Всипте половину порції цукру і розмішайте, щоб дріжджі почали працювати.
В окремому посуді змішайте яйця, цукор, що залишився, щіпку солі, ванільний цукор і м'яке вершкове масло.
З'єднайте молочну частина з яєчної.
Всипте просіяне борошно.
Замісити м'яке тісто, яке злегка липне до рук. При замісі можна змастити руки рослинним маслом.
Додайте в тісто родзинки і перемішайте. Залиште тісто під рушником на 50 хвилин підходити.
Тісто для пасок зросла, можна пекти вироби.
Паперові форми наповніть тістом на третину і поставте випікатися в розігріту до 180 градусів духовку. Такі паски випікаються 35-40 хвилин. Форми об'ємом приблизно 400-500 грам.
Готові паски дістаньте з духовки і дайте повністю охолонути в паперових формах. Прикрашайте вироби на свій смак. Смачного!