Рецепт Пасха заварна з фруктовим желе фото

Пасха заварна з фруктовим желе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Желатин
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Любіть незвичайні рецепти? Тоді пропоную на святковий стіл приготувати дуже цікаву і надзвичайно смачну паску заварний з фруктовим желе.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування паски заварний з фруктовим желе можна назвати простим, однак результат дійсно того варто. Для початку слід змішати розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою до однорідної консистенції (використовувати можна також цукор).

2. Додати яйця і добре збити.

3. Потроху додавати сметану, ретельно вимішуючи масу.

4. Отриману суміш потрібно поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім варити 2-3 хвилини, постійно помішуючи.

5. Сир, попередньо поставлений під прес, потрібно протерти через дрібне сито, щоб прибрати грудочки і зробити його структуру більш повітряної. Додати ванілін.

6. З'єднати отриману суміш з сиром і ретельно перемішати. Додати сухофрукти, цукати або горіхи.

7. Тепер можна зайнятися желе. Готуватися його потрібно за інструкцією, зазначеної на упаковці, проте води слід взяти лише половину, з написаної норми. Для початку потрібно розвести лише 1 пакетик.

8. Форму накрити марлею. Викласти частину сиру і зверху вилити желе. Надіслати в холодильник, щоб желе як слід застигло.

9. Потім викласти решті сир і залити другим желе. Поставити в холодильник.

10. Великдень заварна з фруктовим желе в домашніх умовах готова. Залишилося тільки акуратно дістати її з форми і подавати до столу.

  • Сир - 450 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Крем - 250 грам
  • Цукрова пудра - 150-200 грам
  • Желе - 2 штуки (краще різнокольорові)
  • Сухофрукти - 50 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
1. Рецепт приготування паски заварний з фруктовим желе можна назвати простим, однак результат дійсно того варто. Для початку слід змішати розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою до однорідної консистенції (використовувати можна також цукор).

2. Додати яйця і добре збити.

3. Потроху додавати сметану, ретельно вимішуючи масу.

4. Отриману суміш потрібно поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім варити 2-3 хвилини, постійно помішуючи.

5. Сир, попередньо поставлений під прес, потрібно протерти через дрібне сито, щоб прибрати грудочки і зробити його структуру більш повітряної. Додати ванілін.

6. З'єднати отриману суміш з сиром і ретельно перемішати. Додати сухофрукти, цукати або горіхи.

7. Тепер можна зайнятися желе. Готуватися його потрібно за інструкцією, зазначеної на упаковці, проте води слід взяти лише половину, з написаної норми. Для початку потрібно розвести лише 1 пакетик.

8. Форму накрити марлею. Викласти частину сиру і зверху вилити желе. Надіслати в холодильник, щоб желе як слід застигло.

9. Потім викласти решті сир і залити другим желе. Поставити в холодильник.

10. Великдень заварна з фруктовим желе в домашніх умовах готова. Залишилося тільки акуратно дістати її з форми і подавати до столу.

Схожі рецепти