Пасха заварна з фруктовим желе
(покроковий рецепт з фото)
Любіть незвичайні рецепти? Тоді пропоную на святковий стіл приготувати дуже цікаву і надзвичайно смачну паску заварний з фруктовим желе.
1. Рецепт приготування паски заварний з фруктовим желе можна назвати простим, однак результат дійсно того варто. Для початку слід змішати розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою до однорідної консистенції (використовувати можна також цукор).
2. Додати яйця і добре збити.
3. Потроху додавати сметану, ретельно вимішуючи масу.
4. Отриману суміш потрібно поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім варити 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
5. Сир, попередньо поставлений під прес, потрібно протерти через дрібне сито, щоб прибрати грудочки і зробити його структуру більш повітряної. Додати ванілін.
6. З'єднати отриману суміш з сиром і ретельно перемішати. Додати сухофрукти, цукати або горіхи.
7. Тепер можна зайнятися желе. Готуватися його потрібно за інструкцією, зазначеної на упаковці, проте води слід взяти лише половину, з написаної норми. Для початку потрібно розвести лише 1 пакетик.
8. Форму накрити марлею. Викласти частину сиру і зверху вилити желе. Надіслати в холодильник, щоб желе як слід застигло.
9. Потім викласти решті сир і залити другим желе. Поставити в холодильник.
10. Великдень заварна з фруктовим желе в домашніх умовах готова. Залишилося тільки акуратно дістати її з форми і подавати до столу.
- Сир - 450 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 250 грам
- Цукрова пудра - 150-200 грам
- Желе - 2 штуки (краще різнокольорові)
- Сухофрукти - 50 грам
- Ванілін - 1 щіпка
2. Додати яйця і добре збити.
3. Потроху додавати сметану, ретельно вимішуючи масу.
4. Отриману суміш потрібно поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім варити 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
5. Сир, попередньо поставлений під прес, потрібно протерти через дрібне сито, щоб прибрати грудочки і зробити його структуру більш повітряної. Додати ванілін.
6. З'єднати отриману суміш з сиром і ретельно перемішати. Додати сухофрукти, цукати або горіхи.
7. Тепер можна зайнятися желе. Готуватися його потрібно за інструкцією, зазначеної на упаковці, проте води слід взяти лише половину, з написаної норми. Для початку потрібно розвести лише 1 пакетик.
8. Форму накрити марлею. Викласти частину сиру і зверху вилити желе. Надіслати в холодильник, щоб желе як слід застигло.
9. Потім викласти решті сир і залити другим желе. Поставити в холодильник.
10. Великдень заварна з фруктовим желе в домашніх умовах готова. Залишилося тільки акуратно дістати її з форми і подавати до столу.