Рецепт Пармский пудинг фото

Пармский пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Рікотта
Для діабетиків
На швидку руку , На сніданок
Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Пармский пудинг (пудинг з рикотти Parmigiana) - ніжний десерт з рікотти з незвичайним смаком. Ідеальне поєднання смаків: гіркуватий кави, кислинка лимонного соку і терпкість цитрусової цедри.

Опис приготування:

У покроковому рецепті я детально розповім як приготувати пармський пудинг. Хочу зауважити, що таке незвичайне поєднання смаків сподобалося всім в нашій родині. Так що повторювати цей десерт я буду часто. Я на свій смак використовувала заварний кави. Можна також взяти розчинна кава (2 немає. Л.) і додати його сухим в збиту суміш. Розчинна кава додасть десерту яскравий кавовий колір.

  • Rikotta - 350 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 70 грам
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 40 грам
  • Кава міцний - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
пармский пудинг - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Заваріть міцну каву. З 70 мл окропу 1 ст. L. Без верху заварного кави.
пармский пудинг - фото крок 2
В окремій мисці збийте яйця і цукрову пудру.
пармский пудинг - фото крок 3
В іншій мисці з'єднайте рикотту, рідкий мед, сметану, перемішайте. Додайте в збиті яйця, акуратно перемішайте.
пармский пудинг - фото крок 4
Додайте борошно, цедру, перемішайте.
пармский пудинг - фото крок 5
Розділіть масу на дві рівні частини. В одну додайте лимонний сік, перемішайте. У другу - міцну каву, перемішайте.
пармский пудинг - фото крок 6
Розкладіть обидві суміші за допомогою столової ложки в порційні формочки для випічки, чергуючи їх по черзі. Поставте запікатися в духовку на 20-25 хвилин при 150 градусах.
пармский пудинг - фото крок 7
Остудіть пудинг, прикрасьте свіжими фруктами або ягодами.
пармский пудинг - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти