Парфе з курки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цього чудесного парфе я дізнався від свого друга. Тепер це блюдо стало одним з улюблених і регулярно вживаються. Курка феноменально поєднується з овочами і грибами. Обов'язково спробуйте!
Спеціально для вас мій улюблений простий рецепт приготування парфе з курки. Куряче філе обсмажуємо в рослинному маслі. Потім на сковороді обсмажуємо гриби з цибулею, перцем і селерою. В кінці додаємо сацебелі, бульйон, курку і зелень. Тушкуємо ще кілька хвилин, от і все - блюдо готово! Як гарнір можна приготувати макарони або відварну картоплю. Удачі в приготуванні!
- Куряче філе - 1 штука
- Печериці - 6-7 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Селера - 1-2 штук
- Sacebeli - 1/2 склянки
- Курячий бульйон - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 1 щіпка (кріп або петрушка)
Куряче філе промийте, обсушити і порізати на шматочки.
Цибулю і перець болгарський дрібно поріжте.
Тепер ріжемо селера.
Печериці нарізаємо пластинками.
Обсмажте курку на курячому олії, сіль і poperčite.
Потім смажимо гриби на повільному вогні, 3-4 хвилини.
Додаємо цибулю і перець, смажимо ще 4 хвилини.
Прийшла черга селери, обсмажуємо, перемішуючи кілька хвилин.
Додаємо курку, смажимо ще 3-5 хвилин.
Фінальний етап. Додаємо сацебелі і 1 столову ложку бульйону. Тушкуємо ще 5 хвилин, присипаємо зеленню. Все готово! Смачного!