Рецепт Парфе з курки фото

Парфе з курки
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт цього чудесного парфе я дізнався від свого друга. Тепер це блюдо стало одним з улюблених і регулярно вживаються. Курка феноменально поєднується з овочами і грибами. Обов'язково спробуйте!

Спеціально для вас мій улюблений простий рецепт приготування парфе з курки. Куряче філе обсмажуємо в рослинному маслі. Потім на сковороді обсмажуємо гриби з цибулею, перцем і селерою. В кінці додаємо сацебелі, бульйон, курку і зелень. Тушкуємо ще кілька хвилин, от і все - блюдо готово! Як гарнір можна приготувати макарони або відварну картоплю. Удачі в приготуванні!

  • Куряче філе - 1 штука
  • Печериці - 6-7 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Селера - 1-2 штук
  • Sacebeli - 1/2 склянки
  • Курячий бульйон - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 щіпка (кріп або петрушка)
парфе з курки - фото крок 1
Куряче філе промийте, обсушити і порізати на шматочки.
парфе з курки - фото крок 2
Цибулю і перець болгарський дрібно поріжте.
парфе з курки - фото крок 3
Тепер ріжемо селера.
парфе з курки - фото крок 4
Печериці нарізаємо пластинками.
парфе з курки - фото крок 5
Обсмажте курку на курячому олії, сіль і poperčite.
парфе з курки - фото крок 6
Потім смажимо гриби на повільному вогні, 3-4 хвилини.
парфе з курки - фото крок 7
Додаємо цибулю і перець, смажимо ще 4 хвилини.
парфе з курки - фото крок 8
Прийшла черга селери, обсмажуємо, перемішуючи кілька хвилин.
парфе з курки - фото крок 9
Додаємо курку, смажимо ще 3-5 хвилин.
парфе з курки - фото крок 10
Фінальний етап. Додаємо сацебелі і 1 столову ложку бульйону. Тушкуємо ще 5 хвилин, присипаємо зеленню. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти